www.honeywell.nlwww.kijkvoelbeleef.nl
HOME WONINGEN PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS AANSLUITTABEL FAQ CATALOGUS TRAININGEN
Kamer- en klokthermostaten Zoneregelingen CV- en radiatorappendages
evohome WiFi
HCE80 Zone- en vloerverwarmingsregelaar
HCE20 Bedrade zone- en vloerverwarmingsregelaar
Zoneregelklep Y-VC8615
Stadsverwarmingsregeling Y-VC8015
evohome (2014)
evohome (2010-2013)
 
Meer weten?

Het succes van de stadsverwarmingset

Comfortregeling voor stadswarmte

Regel het comfort zoals u gewend bent! Steeds meer woningen worden verwarmd met milieuvriendelijke stadswarmte. Dat het comfort met stadswarmte net zo eenvoudig te regelen is als in een woning met cv-toestel, is niet bij iedereen bekend. Honeywell biedt nu een eenvoudige en perfecte comfortoplossing voor elke situatie. Voor stadswarmte is er de regelset Y-VC8015. De installateur brengt deze set uiterst eenvoudig aan in de aanvoerleiding van de stadswarmte. De regelset is traploos en supersnel waardoor de aanvoer van warmte net zo comfortabel geregeld wordt als bij een cv-toestel. Na installatie van de regelset is het mogelijk om een 24 volt thermostaat aan te sluiten. Het enige wat u nog hoeft te doen is te kiezen uit één van de bekende Honeywell thermostaten. Er is er altijd één die het beste bij uw leefsituatie past. Met Honeywell heeft u de mogelijkheid om het comfort te realiseren dat u wenst. Zelfs met stadswarmte.
Plug & play

De stadsverwarmingset is ontwikkeld met het zogenaamde plug & play principe. Zo wordt de set standaard compleet geleverd. Met een bedrade trafo en aansluiting voor een 2-draads 24V aan/uit-thermostaat wordt installatie vereenvoudigd en kostbare tijd bespaard. De keuze in 22 millimeter knel of 3/4” aansluitdraad in combinatie met een kvs-waarde van 6,4 maakt het een universeel te monteren product. Om een uitstekende regelperformance te garanderen, is er gekozen voor een omlooptijd van 18 seconden. In combinatie met de Honeywell-thermostaten, die hier perfect op werken, wordt zo een optimaal comfort verkregen. Uit ervaring kunnen we stellen dat de Honeywell Y-VC stadsverwarmingset betrouwbaar is onder extreme omstandigheden. Dit komt onder andere doordat het bestand is tegen 4 bar verschildruk en zelfs tegen 20 bar statische druk. Iets wat de betrouwbare werking in stadsverwarming en collectieve installaties ten goede komt. En dat ook nog eens geluidsarm!


Draadloze oplossing

De Y-VC stadsverwarmingset is geschikt voor renovatie- en nieuwbouwwoningen. Aangezien renovatiewoningen die zijn aangesloten op stadsverwarming vaak geen bedrade aansluiting hebben voor een kamer- of klokthermostaat adviseert Honeywell een draadloze klokthermostaat (Chronotherm CMT927RF). Dit voorkomt onnodig hak- en breekwerk en bespaart aanmerkelijk installatietijd. Een minimale moeite voor maximaal comfort. Met de Y-VC stadsverwarmingset van Honeywell hebt u een bewezen betrouwbare regeling, die universeel kan worden toegepast, zelfs onder de meest extreme omstandigheden
.

Als installateur bent u dus constant de juiste apparatuur aan het selecteren, die past bij de leefsituatie van uw klant. Honeywell vereenvoudigt uw keuze aanzienlijk. Met de universele regelset voor stadswarmte én comfortzones bent u namelijk in één keer klaar. Hiermee wordt kiezen kinderspel.
 
Zoek in website:

Zoek in catalogus

Snelle links

Contact
Catalogus
RegelVisie Algemeen
Beurskalender
Gebouwen
Drinkwater
Glastuinbouw
Kijk, voel en beleef
Honeywell Nederland
Honeywell Global


 
Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

19.08.2015