www.honeywell.nlwww.kijkvoelbeleef.nl
HOME WONINGEN PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS AANSLUITTABEL FAQ CATALOGUS TRAININGEN
Kamer- en klokthermostaten Zoneregelingen CV- en radiatorappendages Woningautomatisering

Chronotherm Touch warm ontvangen

Enthousiaste reacties van installateurs én vakpers

De start van het stookseizoen ging gepaard met de introductie van de Chronotherm Touch. En dat betekende meteen de kick off voor de meest makkelijke winter ooit. Meer dan de ‘Touch in de toolbox’ heeft u immers niet nodig! Welk type ketel de klant ook heeft. Bovendien is deze universeel toepasbare thermostaat niet alleen enorm eenvoudig te installeren, maar ook écht eenvoudig te bedienen. Niet zo vreemd dat de vakpers op het Honeywell persevenement in Hulskamp lovende woorden sprak over dit nieuwste lid van de Honeywell-familie. Zoals voorspeld in de spectaculaire introductiecampagne belooft Chronotherm Touch daadwerkelijk dé topper van dit stookseizoen te worden.

Duidelijke boodschap
In de maand september 2012 viel er bij heel installerend Nederland een opvallende mailing op de deurmat. Een uitvouwbare pennenbak in de vorm van een toolbox? Je moet er maar opkomen. Maar daarmee werd de boodschap wel direct duidelijk. Elke installateur heeft vanaf nu nog maar één klokthermostaat in de gereedschapskist nodig om elke klant deze winter warm te houden. Want de Chronotherm Touch is niet alleen uniek qua eenvoud, maar ook universeel in toepassing. En dat alles in een designer jasje! De toon was gezet. Een grootse promotiecampagne volgde. Online én offline! Met mooie consumentenbrochures, opvallende advertenties, e-news en heel veel informatie op internet. Zoals de site kijkvoelbeleef.nl waar consumenten een voorproefje krijgen en de sites regelvisie.nl en chronothermtouch.nl waar installateurs terecht kunnen voor uitgebreide productinformatie, animaties en online support. En niet te vergeten ons eigen Youtube kanaal – honeywellverwarming – waar we een aantal duidelijke video’s op hebben gezet waarop stap voor stap wordt getoond hoe eenvoudig de Chronotherm Touch ingesteld kan worden.

Direct voordeel!
Maar er was meer! Om extra voordelig kennis te kunnen maken met deze gloednieuwe klokthermostaat kwam Honeywell met de actie ‘twee halen, een betalen’. En dat hebben we geweten. Het aantal aanvragen was enorm. En nog leuker; de positieve feedback die we daarna mochten ontvangen bevestigde ons eigen goede gevoel over deze topthermostaat. Nu ook de reguliere bestellingen fantastisch lopen kunnen we wel concluderen dat met de Chronotherm Touch een nieuwe topper is toegevoegd aan het brede thermostaten portfolio. En hoewel al vele van u een order hebben geplaatst en dus goed geïnformeerd zijn over de vele voordelen, zetten wij ze hiernaast toch nog even voor u op een rijtje.

Superieure techniek. Compact design.
De Chronotherm Touch vormt een gegarandeerde match met elk type cvtoestel. Uitgebreide testen met ketels van verschillende ketelfabrikanten vormen hiervoor het bewijs. Zowel voor de ‘aan/uit’ variant voor de gewone cv-ketels als de ‘modulerende’ variant voor OpenTherm®-toestellen. Bovendien staat de zelflerende en optimaliserende software garant voor een duurzame comfortregeling. Maximaal comfort met minimaal energieverbruik! De modulerende versie is ook te gebruiken als volledige weersafhankelijke regeling en geschikt voor de HCE20 vloerverwarmingregeling van Honeywell.

Snelle installatie
Zowel de Chronotherm Touch als de grondplaat zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dankzij de ‘123 click’-verbinding kan de thermostaat eenvoudigweg niet verkeerd op de grondplaat worden geplaatst. Daarmee bespaart u behoorlijk op installatietijd. Handig voor de toepassing in grote projecten is de antidiefstal-oplossing, die het een stuk moeilijker maakt om de thermostaat snel mee te nemen.

Compact design
Vele consumenten hebben meegewerkt aan het ontwerp van de nieuwe Chronotherm Touch. De Chronotherm Touch is dan ook bijzonder fraai vormgegeven en dat is absoluut een voorwaarde wanneer men heeft geïnvesteerd in een mooie en comfortabele woning. De Chronotherm Touch combineert moeiteloos in ieder interieur. Bovendien zal de consument de compacte afmetingen van de Chronotherm Touch zeer waarderen. Onopvallend qua grootte, maar opvallend qua design.

Compleet
De Chronotherm Touch voldoet aan werkelijk alle wensen van de consument: Eenvoudige bediening en energiebesparende werking in een modern design, dat perfect past bij elke lifestyle. Bovendien bent u een stuk sneller klaar door de universele toepassing en minder montage- en installatiewerkzaamheden.


En dat alles met maar liefst 5 jaar garantie!

 
Chronotherm Touch
Chronotherm Touch Modulation
TH8210M1003
 
Chronotherm Touch
TH8200G1004

 

 

Zoek in website:

Zoek in catalogus

Snelle links

Contact
Catalogus
RegelVisie Algemeen
Beurskalender
Gebouwen
Drinkwater
Glastuinbouw
Kijk, voel en beleef
Honeywell Nederland
Honeywell Global

 
 
Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

07.06.2016