www.honeywell.nlwww.kijkvoelbeleef.nl
HOME WONINGEN PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS AANSLUITTABEL FAQ CATALOGUS TRAININGEN
Kamer- en klokthermostaten Zoneregelingen CV- en radiatorappendages Woningautomatisering
Aan/uit
Modulerend
Chronotherm Touch Modulation
Kenmerken
Video
FAQ
Mediakit
Draadloos
Verwarming en koeling
Sterkstroom
Toebehoren
  vloerverwarming

Chronotherm Touch Modulation

Efficiënt, energiezuinig en eenvoudig in gebruik!

Uit marktonderzoek is gebleken dat er steeds meer behoefte is aan een universeel toepasbare klokthermostaat, die eenvoudig te installeren, eenvoudig te bedienen én energie-efficiënt is. Om die reden introduceert Honeywell de Chronotherm Touch Modulation. Een compacte, maar zeer complete klokthermostaat met een gegarandeerde werking op elke OpenTherm-ketel die supereenvoudig te installeren is!

Intelligente techniek
De nieuwe generatie OpenTherm cv-ketels vraagt om een nieuwe generatie klokthermostaten. De universele werking wordt bewezen door het OpenTherm-testrapport, waaruit blijkt dat de Chronotherm Touch Modulation moeiteloos communiceert met elke modulerende cv-ketel op de Nederlandse markt door het Smart Power OpenTherm protocol. De modulerende versie is bovendien te gebruiken als volledige weersafhankelijke regeling en geschikt voor de HCE20 vloerverwarmingregeling. Voor gebruik in openbare ruimten biedt de thermostaat tevens een optionele buiten- of binnentemperatuurvoeler. En dat alles uiteraard zonder batterijen!

Innovatieve installatie
Zowel de Chronotherm Touch Modulation als de grondplaat zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dankzij de ‘no fault’ installatie met ‘click-in’ verbinding kan de thermostaat eenvoudigweg niet verkeerd op de grondplaat worden geplaatst. Daarmee bespaart u behoorlijk op installatietijd. Handig voor de toepassing in grote projecten is de antidiefstal-oplossing, die het een stuk moeilijker maakt om de thermostaat snel mee te nemen.

Inspirerend design
De Chronotherm Touch Modulation onderscheidt zich door de bijzonder fraaie vormgeving en combineert moeiteloos in ieder interieur. Bovendien zal de consument de compacte afmetingen van deze unieke klokthermostaat zeer waarderen. Onopvallend qua grootte, maar opvallend qua design. Het ontwerp is namelijk gebaseerd op Honeywell’s evotouch, waarmee evohome de ‘red dot design award’ won. Een gerenommeerde prijs die wordt beschouwd als een kwaliteitskenmerk voor design.

Intuïtieve bediening
De gebruiksvriendelijke touchscreen bediening met één functie per knop maakt het instellen van de klokthermostaat eenvoudiger dan ooit te voren. De overzichtelijke display dat bij iedere toetsindruk verlicht wordt voor een duidelijke weergave. Bovendien is het instellen van het handige 7-daagse programma met 6 periodes per dag kinderspel door de menugestuurde bediening, waarbij terugmelding volgt via de extra Nederlandstalige tekstregel. Handig is de overwerktimer en de mogelijkheid om een vrije dag, vakantie of wisseldienst te programmeren.

Meer weten?
U kunt hiernaast of in de mediakit de pdf's downloaden. Mocht u verder nog vragen hebben, bel dan gerust naar de Honeywell Infolijn: 020 56 56 392 of stuur een e-mail.

 

Chronotherm Touch
Modulation
TH8210M1003


 

 

Zoek in website:

Zoek in catalogus

Snelle links

Contact
Catalogus
RegelVisie Algemeen
Beurskalender
Gebouwen
Drinkwater
Glastuinbouw
Kijk, voel en beleef
Honeywell Nederland
Honeywell Global

 
 
Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

07.06.2016