www.honeywell.nlwww.kijkvoelbeleef.nl
HOME WONINGEN PRODUCTEN MEDIAKIT NIEUWS AANSLUITTABEL FAQ CATALOGUS TRAININGEN
Algemeen Moduleren Thermostaten Zoneregeling Aansluiten Aansluittabel Problemen Niet meer leverbaar
  vloerverwarming

Veel gestelde vragen

   
Wilt u iets specifieks weten over één van onze producten? Op deze pagina vindt u de antwoorden op vragen die veelvuldig aan de Honeywell Infolijn worden gesteld over producten die niet meer leverbaar zijn. Staat uw vraag er niet bij, stuur ons dan een e-mail. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord.
Round On/Off  

Het digitale 'Rondje' is een bekend gezicht in vele duizenden woningen in Nederland. Eenvoud in bediening, eenvoud in comfort.

 
Round Modulation  

Het digitale 'Rondje' is een bekend gezicht in vele duizenden woningen in Nederland. Eenvoud in bediening, eenvoud in comfort. Eventueel verkrijgbaar met een speciale besparingsknop voor het warme tapwater.

 
Day Night Round Timer  

De meest flexibele thermostaat uit ons pakket: te bedienen als kamerthermostaat (geen klokfunctie) maar met een druk op de knop is een nachtverlaging in te stellen. Dé thermostaat voor mensen met zeer afwisselend leefritme.

 
Round Wireless Modulation  

De eerste draadloze Round kamerthermostaat is meteen ook de eerste draadloze regelaar voor met OpenTherm modulerende verwarmingstoestellen. Met het beproefde gebruikersgemak van de andere Round thermostaten, maar nu met de vrijheid om de thermostaat te monteren waar u wilt.

 
Chronotherm Vision  

Het nieuwste 'gezicht' van de Chronotherm familie: de Chronotherm Vision combineert vele mogelijkheden met bedieningsgemak. Uitgebreid te programmeren en voorzien van de bekende intelligente aanwarmingsfunctie. Modern, veelzijdig, stijlvol.

 
Chronotherm Vision Modulation  

De klokthermostaat die bijna alles kan. Uitgebreid te programmeren en toch eenvoudig in de bediening, voorzien van vele extra’s zoals een vakantie- en vrije dag-programma, en een optionele open haard functie (Optimal Comfort). Het summum van stijl en comfort.

 
Chronotherm IV  

De bekendste klokthermostaat uit de Honeywell-portfolio van dit moment. Topcomfort zonder omkijken. Een vertrouwde regelaar van comfort.

 
Chronotherm Modulation  

De ‘grote broer’ van de Round Modulation. Deze klokthermostaat is met een uitgebreid weekprogramma in te stellen en is geschikt voor weersafhankelijk regelen.

 
Chronotherm IV (1999-2010) T8602A2055  
Chronotherm IV T8602A

De bekende klokthermostaat uit het Honeywell-portfolio van het afgelopen decenium is opgevolgd door de Chronotherm Vision.

 
BasicStat Modulation (1997-2001) T8810A1006  
BasicStat Modulation

De eerste kamerthermostaat voor met OpenTherm modulerende verwarmingstoestellen.

 
Chronotherm III (1986-2000) T8602-NL7  
Chronotherm III T8602-NL7

Gedurende lange tijd de limousine onder de klokthermostaten met functies die we nog steeds kennen.

 
Day Night Round (1998-2003) T8700A1009  
Daynightround T8700A1009

De combinatie tussen een eenvoudige kamerthermostaat en een programmeerbare klokthermostaat. Weinig knopjes, veel gemak.

 
Round T87F (1960-1998) T87F2386/T87F4051  

Voor velen nog steeds de meest klassieke thermostaat, het Rondje met het kwikbolletje.

 
Optimal Comfort (1999-2006)  
optimal comfort chronotherm IV III

De uitbreiding voor de Chronotherm III en Chronotherm IV waarmee een tijdelijke weersafhankelijke regeling werd gerealiseerd.

 
Zoek in website:

Zoek in catalogus

Snelle link

Contact
Catalogus

Beurskalender

Trainingen

Honeywell Nederland

Honeywell Global

 

Termen & voorwaarden |  Privacyverklaring | Algemene leveringsvoorwaarden

03.07.2015